CMS ALAPÚ WEBLAPJAINKRÓL
 
Legyen Önnek is CMS alapú weboldala.

A webportálokon olyan technológiát használunk, mellyel feleslegessé válik a webprogramozóval való állandó kapcsolattartás és az ezzel járó állandó anyagi kiadás is. A portál lényege, hogy Ön, egy adminisztrátori felület segítségével változtathatja lapjának tartalmát, tölthet fel képeket, cikkeket, kezelheti az adatokat.

 

  • segítségével a weboldal komplett menü- és modul struktúrája, valamint tartalmi felépítése gyorsan elkészíthető,
  • az elkészült oldal könnyen feltölthető, frissíthető,
  • szövegszerkesztő programokhoz hasonló kezelőfelülettel szerkeszthető a tartalom,
  • a rendszer működésének megismerése után további informatikai szaktudás nem szükséges,
  • az internetes megjelenés költség-hatékony vagyis a rendszer fenntartása nem igényel folyamatos webprogramozó munkatársat,
  • a rendszer tetszőleges designnal működtethető, az időnkénti arculatfrissítés a tartalmat nem érinti,
  • az adminisztrációs (tartalomkezelő) felületre adatvédelmi okokból csak jelszóval rendelkező felhasználók léphetnek be,
  • a felhasználókhoz kapcsolódó jogokat a rendszer segítségével lehet kiosztani
Ma már alapkövetelmény, hogy egy weblap, (egy webportál pedig magától értetődően) alkalmas legyen arra, hogy tulajdonosa /üzemeltetője/ sajátkezűleg tetszése és igénye szerint bámikor módosíthassa annak tartalmát. Kedvező árakon tudjuk ezek elkészítését ajánlani. Az alacsony árakat nagyban elősegíti, hogy széleskörűen alkalmazunk nyílt forráskódú (opensource) szoftver megoldásokat, így a megrendelőt csak az általunk ténylegesen elvégzett munka költségei terhelik, a felhasznált programok árát nem kell kifizetniük.

Meglévő weblapját kívánságára átalakítjuk olyanná, hogy annak tartalmát mostantól Ön módosítja. A képeket és szövegeket a napi aktualitásokhoz igazíthatja.

 
A tartalom mellett nagyon fontos a külső megjelenés. A grafikus megjelenésű, képekkel illusztrált weblap sokkal vonzóbb és hatásosabb, mint a csak szöveges. Az általunk készített weblapoknak egyedi grafikai megjelenést biztosítunk.