Önkormányzatok részére

Önkormányzati honlapkészítés

Támogatva az önkormányzatokat, méltányos feltételekkel vállaljuk a honlapjaik szakszerű elkészítését és üzemeltetését, amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK RÉSZLETES ISMERTETÉSE:


1. HONLAP KÉSZÍTÉS

Korszerű Internetes megjelenés elérhető feltételekkel!
Önkormányzatok részére kedvező feltételekkel állítunk össze modern és egyedi grafikai színvilággal, igényes megjelenéssel internetes portálokat. Ha nem készült még el az Önkormányzat weboldala, vagy elkészült, de nem naprakész, esetleg nincs kellő rugalmassággal és alapossággal karbantartva, most erre kínálunk Önnek több szempontból is kedvező alternatívát.
Meglévő weblapját kívánságára átalakítjuk olyanná, hogy annak tartalmát mostantól akár Ön is módosíthatja. Bízza tapasztalt és naprakész szakmai felkészültséggel rendelkező kollégáinkra internetes megjelenését.

KIVITELEZÉSI AJÁNLÁSAINK

KIVITELEZÉSI REFERENCIÁINK (nem teljes lista)

2. EGYSÉGES KÖZADATKERESŐ RENDSZERHEZ TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁS

Közadat kereső

2008. 07. 01. Közzétételi kötelezettség Önkormányzatoknak!
Önkormányzatok, iskolák, egészségügyi, szociális, valamint kulturális intézmények is kötelesek 2008. július elsejétől elektronikusan közzétenni a tevékenységükre, gazdálkodásukra és szervezetükre vonatkozó legfontosabb információkat.
Az elektronikus információszabadság törvényben előírt közzétételi kötelezettség teljesítését az országgyűlési biztos ellenőrizni fogja.


KIVITELEZÉSI AJÁNLAT RÉSZLETES ISMERTETÉSE


KIVITELEZÉSI AJÁNLÁSUNK


A közérdekű adatok közzétételére az alábbi jogszabályok vonatkoznak:3. INFOKOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESÍTÉS

Infokommunikációs akadálymentesítés

Bővebb információért kattintson a hivatkozásra.


Amennyiben önkormányzati honlapot szeretne készíttetni kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hivatkozáson található elérhetőségeinken,  illetve, kérem írjon az info@itnav.hu email címre, vagy hívja a 20 5800 489-es telefonszámot!