Új négyfoglalatos x86-os PRIMERGY szerverek kritikus környezetekhez

Az új felső kategóriás négyfoglalatos PRIMERGY szerverek a csúcsteljesítmény, a rendszersűrűség és az x86-os architektúrára jellemző gazdaságos működés vonzó kombinációját nyújtják.
A kategóriavezető négyfoglalatos PRIMERGY x86 szerverek legújabb generációja a RISC architektúráéval vetekedő rendszerteljesítményt, skálázhatóságot és ellenálló képességet (pl. hibatűrést) nyújt – jóval alacsonyabb áron. Az új x86-os PRIMERGY RX600 S5 és PRIMERGY BX960 S1 szerverek üzleti szempontból kritikus alkalmazások és nagyszabású rendszerkonszolidációs projektek támogatására készültek.

A sokoldalú teljesítményt az RX600 S5 modell SAP BI-D Standard Application Benchmark szerint felállított világrekordja is bizonyítja.

1. A Linux alatt Oracle® Database 11g Release 2 adatbázis-kezelőt futtató szerver óránként 854 649 lekérdezési navigációs lépés
2. szintű SAP BI-Data Mart eredményt ért el a vizsgálat során.
– SAP BI Data Mart Standard Application Benchmark eredmények (angol nyelvű)
RX600 S5 tanúsítás (angol nyelvű)

Új Nehalem-EX magok a négyfoglalatos szerverben
A legújabb (Nehalem-EX kódnevű) Intel® Xeon® 7500 sorozatú processzorokkal szerelt, ötödik generációs Fujitsu PRIMERGY RX600 S5 rack-szerver mellett a PRIMERGY BX900 pengerendszer első négyfoglalatos gépe, a felső kategóriás BX960 S1 modell is felkerült a „dinamikus kocka” árlistára.

Forrás: www.fujitsu-info.hu