Egységes közadatkereső rendszer kivitelezés, karbantartás

Közadattár

Tisztelt Hivatal Vezető!

2014. április 30-ig, 30.000,- forint helyett 10.000,- forintos díjon vállaljuk a közadattár szoftver és szerver szakszerű installálását!


KÖTELEZŐ AZ ÖNKORMÁNYZATOKNAK A KÖZADATTÁR KÖZZÉTÉTEL? IGEN


A KÖZADATTÁR ÉS A KÖZADAT KERESŐ

Az Infotv. 33. § (1) bekezdés előírja a közfeladatot ellátó szervek részére, hogy a közérdekű adatokat a nyilvánosság számára interneten is közzé kell tenni, ezzel egyidejűleg – az Infotv. 37/B. §-a alapján – leíró adatokat kell szolgáltatni a közadatkereső (www.kozadat.hu) felé. A közérdekű adatok saját honlapon történő megjelentetése, illetve a közadatkereső adminisztrációs oldalán (admin.kozadat.hu) megtett regisztráció nem elegendő, a kereshetőség érdekében a közzétett közérdekű adatokról, az ingyenesen elérhető szoftverek használatával leíró adatokat is kell készíteni.
Önkormányzatok, iskolák, egészségügyi, szociális, valamint kulturális intézmények is kötelesek elektronikusan közzétenni a tevékenységükre, gazdálkodásukra és szervezetükre vonatkozó legfontosabb információkat. Az intézmények kötelessége egyrészről a közérdekű adatok és dokumentumok közzététele a világhálón, valamint a nyilvántartásokra vonatkozó leíró adatok összeállítása és rendelkezésre bocsátása az egységes közadat kereső rendszer számára. (2005. évi XC. Törvény 7-8. §) Az elektronikus információszabadság törvényben előírt közzétételi kötelezettség teljesítését az országgyűlési biztos ellenőrizni fogja.

KIVITELEZÉSI REFERENCIÁINK:


  • detk.hu
  • atany.hu
  • tenk.hu
  • verpelet.hu
  • igrici.hu
  • halmajugra.hu
  • (Összesen közel 100 önkormányzat)

KIVITELEZÉSI AJÁNLÁSUNK


“A csatlakozás technikai kivitelezésében nagy segítséget nyújtott az IT-Nav Hungary Kft. képviseletében Juhász Péter ,aki mint informatikus nemcsak a csatlakoztatáshoz, hanem a tartalmi adatfeltöltéshez is ért, ismeri a hivatkozott jogszabályi elvárásokat. Amennyiben szakmai segítségre van szükségük, a peter.juhasz@itnav.hu Email címen, illetve a 20/5800489-es és a 36/317- 998-as telefonszámon kézséggel áll a rendelkezésükre.”
Dr. Estefán Géza
Címzetes főjegyző Eger

A közérdekű adatok közzétételére az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

 


Ingyenes kivitelezési ajánlatunk a leíró adatok átalánydíjas karbantartása (4.000,-ft+áfa/hó) megrendelése esetén érvényes!
Az ajánlatunk települési önkormányzatok számára érvényes, városi önkormányzatoknak egyedi ajánlatot biztosítunk.
Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot!

KAPCSOLATFELVÉTEL

{FacileForms: kozadattar,1,0,&ff_param_xy=123&ff_param_foo=bar}