Regisztrálj, mert a
  • a rendszer használata ingyenes
  • az alapvető kiadásaimból is profitálhatok
  • egy vásárlói rendszerről van szó, amely által jelentős kedvezményekre tehetsz szert mindennapi vásárlásaidból
  • mert szeretek többet kapni a pénzemért,
  • a regisztráció nem jár kötelezettségekkel
  • nem kell eladni vagy bármit is vásárolni, ha csak egyszer vásárolsz a rendszer valamelyik partnerénél,
  • már az is remek előnyökhöz juttat, csak az idő módosítja ezt
  • nincs belépési, regisztrációs, vagy bármilyen más díj, költség, stb.
  • a rendszert tovább is ajánlhatod és ezzel több típusú jövedelemhez is juthatsz
A regisztráció mindössze egy perc:
Kérdésed van?
Email: prospergo@itnav.hu

ProsperGO – Észak – Magyarország – Eger – Heves megye

A jövő víziója

Mindenki álmodik és álmodozik, van, aki a lottón szeretne nyerni, van, aki nagyobb lakásról és olyanok is vannak, akik egzotikus utakról. Az álmokkal csak az a baj, hogy felébredés után gyakran semmivé foszlanak. Akadnak azonban közöttünk olyan emberek, akik tervet készítenek, és meg is valósítják az álmaikat.
Azokat az álmokat, amik mögé komoly üzleti terv készül és megvalósulásuknak a lehetőségeihez kétség sem fér, nos ezeket nevezzük céloknak. Ha a cél a kezdeti befektetéshez – és itt inkább az anyagi befektetésekre gondolunk – képest jóval nagyobb, akkor vízióról beszélünk. Kérem, ismerkedjenek meg víziónkkal.

A cégről
A céget az alapítók 2008. elején hívták életre, azzal a küldetéstudattal, hogy a magyar fogyasztók által a kiskereskedelemben elköltött milliárdokat tudatos vásárlásokká alakítsák. Ehhez a tervhez a vásárlói oldalon megfelelő alternatívákkal, a kereskedői oldalon a vásárlások számának növelésével, a munkáltatói oldalon pedig jelentős adó és járulék megtakarítási lehetőségekkel kíván hozzájárulni.
A rendszer működése
A ProsperGo elszámolási rendszer a vásárlói elégedettségre épít. Több az országban működő hűségprogrammal ellentétben, nálunk semmilyen kötelezettséget, befizetést, kezdőcsomagot nem kell vásárolnia! Semmiféle előnye vagy hátránya nem származik abból, hogy ön mikor, hol, mennyiért vásárol, vagy nem vásárol.A rendszerünk leglényegesebb motívuma az, hogy az azt használó minden felhasználócsoport kölcsönösen jól járjon a rendszeren keresztül, a másik felhasználó csoport által hozzáadott értékein keresztül.

Az első felhasználói csoport a Vásárlóké, tehát ide tartozik minden, magán és céges ügyfél, aki pénzt költ a rendszerhez csatlakozott és a ProsperGo-val szerződött elfogadóhelyen. Ez a felhasználói csoport tehát a pénzét adja a rendszerhez. Ezért cserébe a mostani szokásit tekintve, jó esetben is, csak kiváló kiszolgálást kaphat. Ha azonban Vásárlótömegekről és tömeges vásárlásról beszélünk, akkor az elfogadóhely, szolgáltató már abban is érdekelt, hogy kedvezményt biztosítson a Vásárlói csoportnak. A vásárlók számának a növelését a felhasználókra bízzuk, természetesen külön díjazásért, így lehet a fejlődést dinamikussá tenni.

A második felhasználói csoport tehát az Elfogadóhelyek és Szolgáltatók csoportja (termékpartnerek). Ők a Vásárló csoport költéseiből kedvezményeket, juttatnak vissza a rendszerbe, amit a ProsperGo a Vásárló csoportot képező ügyfelei nevén nyilvántart. A ProsperGo-nál csak akkor adjuk a nevünket, mint ajánló, egy-egy szolgáltatás, vagy áru mellé, ha meggyőződtünk arról, hogy a piacon az egyik legjobb minőségben és áron elérhető, a szolgáltatás vagy az adott termék.

A harmadik felhasználói csoport a Munkáltatóké, akik azzal járulnak hozzá a rendszerhez, hogy a törvényben szabályozott mértékig, adó és járulékmentesen adható utalványokat a ProsperGo Kft-től rendeli meg. A munkáltatók évente milliárdokat költenek ezen utalványok beszerzésére, amiket aztán az alkalmazottaik ismét elköltenek. Ha ezeknek a milliárdoknak, csak egy kis részét is sikerül bevonni a rendszerbe, akkor az első és a második felhasználói csoport tagjai is jól járnak a fentebb leírt okokból kifolyólag.

A három pillért, mint érdekközösséget pedig a ProsperGo rendszere tartja össze. Mi biztosítjuk az eszközt és a lehetőséget a felhasználói csoportok közötti információ és árucserére.

—–
Forrás: A ProsperGO hivatalos weboldala.