Az ESET védelmi termékei, a sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus, valamint az  ESET Smart Security kitűnő megoldást jelentenek a számítógépes rendszerek megóvására, mivel gyors és hatékony védelmet nyújtanak nem csak a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal és az interneten terjedő más károkozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenek maradnak. Az ESET Smart Security ezen felül beépített személyi tűzfal és levélszemétszűrő moduljainak köszönhetően meggátolja az illetéktelen adatkommunikációt, valamint kiszűri a kéretlen e-maileket.

Az ESET termékek közös keresőmotorja egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal.
 

ESET Smart SecurityESET Smart Security

A ESET Smart Security a díjnyertes NOD32 technológia új generációja, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz. A rendkívül alacsony erőforrásigénnyel rendelkező programcsomag könnyen kezelhető, miközben ugyanazt a professzionális és teljes körű védelmet nyújtja, mint a vállalatok számára készült verziók.
 

 

ESET NOD32 AntivirusESET NOD32 Antivirus

A többszörösen díjnyertes ESET NOD32 Antivirus hatékony és megbízható védelemet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen anélkül, hogy lelassítaná a számítógépét. A ESET NOD32 Antivirus világszerte több millió számítógépen bizonyította rátermettségét, mely fejlett heurisztikájának köszönhetően a még ismeretlen fenyegetésekkel szemben is eredményesen óvja meg otthoni számítógépét.
 
 

Az elsők közé navigáljuk!